slider image

Aanpascentrum contactlenzen

Onze aanpasruimte is aangepast met een Topograaf waarmee we de krommingen van het oog opmeten en de tranenfilm en een biomicroscoop waarmee we het oog en de lens in detail kunnen bekijken en hiervan ook foto’s nemen zodat we deze voor u kunnen bijhouden in het dossier en we telkens een mooi vergelijk hebben over de evolutie van de gezondheid van uw oog en de invloed van de lens hierop. Zo kunnen we snel ingrijpen en aanpassingen doorvoeren indien klachten of problemen zijn met de lenzen.

o&o_topograaf
o&o_secretariaat2

Voor iedereen de beste lens

We werken met alle fabricanten en leveranciers. Dit laat ons toe voor iedereen de gepaste lens aan te meten. Factoren als airco, droge ogen, beroep, onregelmatige uren, … in combinatie met de gezondheid van het oog en de metingen met onze laatste nieuwe apparaten zullen allemaal mee bepalen wat voor u de beste contactlens is. We werken samen een gepast draagschema uit met de juiste onderhoudsproducten en leren de lenzen in en uitdoen.

Lensweb

De vervanglenzen en onderhoudsproducten kan u ook steeds online bestellen in onze webshop www.lensweb.be en thuis of op het werk laten leveren of afhalen bij oog en oor kapellen tijdens de openingsuren van het secretariaat of na afspraak. De prijzen die u op de website ziet zijn ook de prijzen bij ons in de winkel. Voor de speciale lenzen kunnen deze via oog en oor kapellen besteld worden en ook verzonden of opgehaald worden.
o&o_lensweb_logo

Gebruik onze online agenda om een afspraak te maken!

Maak een afspraak